No kan du sikre deg ei praktisk bod heilt i sjøkanten i Årdalsfjorden. Totalt kjem det 12 slike boder organisert i eit sameie. Bodene kjem med støpt dekke og blir enten 5 eller 10 kvm, avhengig av ønske. Kledning type: Nord fra Bergene Holm. Svart dør fra Nordan. Takrenner og nedløp av sort aluminium. Strøm innlagt i boder medfølger.

 

Dette er ein del av ei større utbygging. Her kjem også tomter for einebustader, einebustader i rekke, rekkehus, naust og båtplassar.  Alle som kjøper tomt eller bustad i Årdal Brygge vil få kr. 50.000 i rabatt på enten naust, sjøbod eller båtplass.

 

Årdal Brygge finn du på den gamle handelslagstomta, i Sjøvegen nær utløpet av Melsåna. Her bur du nesten heilt i strandsona, med praktfulle turområder både til lands og vatn like ved. Denne delen av Årdal var det opprinnelege sentrum i bygda, heilt til Årdalstunet blei bygd for om lag 20 år sidan og overtok den rolla. I dag ruslar du til Årdalstunet på eit lite kvarter. Køyreturen til Tau tek om lag ein halvtime, og då blir det 50 minutter til Stavanger.

Vis solgte enheter

Meld din interesse i dag!


    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


    Vil du vite mer?

    Kontakt Lars Sigve Berge

    Fagansvarlig eiendomsmegler MNEF

    Telefon: 95 43 69 66 Epost: lars.berge@odelogeie.no